• Welkom bij Bike Service Holten
  • Welkom bij Bike Service Holten
  • Welkom bij Bike Service Holten

Over ons

Ik ben Wim Reins, fietsliefhebber in hart en nieren en eigenaar van Bike Service Holten. Ons team bestaat uit louter fietsfanaten. Samen beschikken we over de nodige ervaring in de wielersport en voelen precies aan wat u nodig heeft. Soms is een kleine aanpassing al voldoende om het fietscomfort te verbeteren.

Onderhoud en reparaties

Ook voor onderhoud bent u bij Bike Service Holten aan het juiste adres. Van een band plakken, versnellingskabel vervangen, cassettes schoonmaken tot aan een grote beurt van de fiets, wij zorgen ervoor dat uw tweewieler weer piekfijn in orde is. Kortom, het totale onderhoudsplaatje voor alle fietsplezier.

Fietsen en accessoires

De sportieve merken die Bike Service Holten voert zijn onder meer Ridley, Isaak en Superior. Zowel voor de beginnende als gevorderde fietser is een passend rijwiel in het assortiment te vinden. Mocht u iets anders willen dan is dat geen enkel probleem. Daarnaast verkopen wij ook andere fietsen voor dagelijks gebruik. Bike Service Holten is tevens gespecialiseerd in kleding, schoenen, handschoenen (carpaal tunnel sydroom), helmen, brillen, fietstassen en zadels. Wij verwelkomen u graag in onze winkel en wensen u daarnaast veel fietsplezier!

Contact